sâmbătă, 19 aprilie 2008

APRILIE: Aceeaşi lună, altă lumină!

Avînd în vedere că anul acesta luna aprilie e şi luna sărbătoririi Paştelui, Sărbătoarea Luminii şi a Învierii, pentru majoritatea locuitorilor Becleanului, ne propunem şi noi să înălţăm în sufletul oraşului şi al beclenarilor o Nouă Lumină. O lumină a muncii în folosul CURĂŢENIEI, SĂNĂTĂŢII şi BUCURIEI din viaţa fiecăruia dintre noi. Urmăriţi ceea ce se va întâmpla în jurul dumneavoastră în Aprilie, iar dacă simţiţi că e bine ceea ce facem alăturaţi-vă nouă! Ar fi dovada solidarităţii şi a faptului că ÎMPREUNĂ RĂMÂNEM PE ACELAŞI DRUM BUN. Şi astfel, cine ştie, poate că înveşmântaţi şi noi în noua lumină a vieţii oraşului, ne vom putea spune unii altora, la sfârşit de aprilie, lună a reînvierii naturii, ,,ADEVĂRAT A ÎNVIAT!”

Campania curaţeniei de primăvară va avea in vedere toate cartierele oraşului, cu străzi, trotuare, spaţii verzi, rondouri cu flori, rigole şi borduri stradale, şanţuri de colectare a apelor pluviale, podeţe, etc.
SĂ FIM ÎMPREUNĂ PENTRU BECLEAN !
Primarul oraşului Beclean,
Nicolae Moldovan.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ADEVARAT A INVIAT, domnule primar. Ma bucur sa am un asa primar

Anonim spunea...

imi place Becleanul. Se vede ca au primar...

Anonim spunea...

poate ca ar fi fost un primar bun domnul Nicu, daca ar fi avut bunul simt sa isi lanseze canditatura intr-o alta locatie, nu intre blocuri. e dificil sa adormi un copilas de cateva luni cu casa locco urland in cap, domnule primar. e dificil sa accepti un primar care nu iti respecta linistea, ca sa nu mai spunem de gunoaiele care pana mai ieri umpleau locul dintre blocuri. m-ati convins, domnule primar, nu veti mai avea votul meu.

MOROȘANUL70 spunea...

NUMAI 1 PENTRU BECLEAN = NICOLAE MOLDOVAN