sâmbătă, 5 aprilie 2008

Containere noi şi maşină de salubrizare

Patru noi platforme betonate şi 24 de noi containere pentru colectarea selectivă a gunoiului menajer se amplasează în această perioadă în oraşul Beclean, contextul fiind cel al campaniei curăţeniei de primăvară, ne-a declarat viceprimarul Ştefan Mathe. În plus, continuă distribuirea gratuită de containere mici pentru populaţie, în gospodăriile care au contract de salubrizare cu Direcţia de Gospodărire Comunală, însă numai în cazul persoanelor care au achitate la zi taxele către DGC, ne-a declarat directorul acestei instituţii, Andrei Fazakas, subliniind că până acum au fost împărţite populaţiei 1100 de astfel de recipiente. Potrivit aceleiaşi surse, parcul auto al respectivei instituţii a fost îmbunătăţit cu o maşină de salubrizare adusă din Germania, în fapt un Mercedes - autogunoieră compactoare, cu care se va face curăţenie în oraş şi se vor ridica containerele de colectare selectivă a gunoiului menajer. Valoarea acesteia este de 44.000 de lei, maşină second-hand adusă din Germania, aflându-se într-o stare foarte bună de funcţionare, după cum ne-a declarat Fazakas.
Cât despre campania curăţeniei de primăvară derulată de către Primărie, aceasta îi implică nu numai pe angajaţii Direcţiei de Gospodărire Comunală, ci şi pe localnicii invitaţi prin adrese scrise să dea o mână de ajutor pentru a face oraşul cât mai curat în toate cartierele sale. Mai mult, Consiliul Local a aprobat şi un program de curăţenie generală şi igienizare între blocuri, în containere şi pe spaţiile verzi, în perioada martie-decembrie 2008, cu obiective şi zile precise de desfăşurare. (Mesagerul de Bistrita din 5 aprilie 2008)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!